Werken bij Thuiszorg Anne-Wil?

Thuiszorg Anne-Wil is opgericht in 2005. Het is een kleinschalige thuiszorgorganisatie gelegen in Didam. De zorg wordt geleverd in de gemeente Montferland en omstreken, maar grotendeels in Didam zelf. De visie van ons bedrijf is om onze cliënten zorg te verlenen, die van goede kwaliteit is. Waarbij wij er alles aan doen dat onze cliënten ons prettig voelen, bij ons als zorgverleners, en hun zorg aan ons kunnen overdragen.


Een doorsnee werkdag bij Anne-Wil?
Iris is zorgcoördinator bij Anne-Wil en is het aanspreekpunt voor clienten en collega's. Benieuwd naar een doorsnee werkdag van wellicht je toekomstige collega?

Een werkdag bij Thuiszorg Anne-Wil

Vacatures

Om onze cliënten in de toekomst te blijven voorzien van uitstekende zorg zijn wij op zoek naar:

Verzorgende parttime: Kom jij als helpende / verzorgende ons team versterken? We zijn op zoek naar een helpende / verzorgende in ons team. Je werkt vaste dagen, met vaste cliënten op de dag. Onze cliënten van de verzorging zitten bijna allemaal in Didam. Een klein deel in Zevenaar. Neem eens een kijkje bij 'een werkdag bij Thuiszorg Anne-Wil'.

Huishoudelijk verzorgende parttime: Deze vacature is momenteel vervuld.

Open sollicaties

Een open sollicitatie is natuurlijk altijd een mogelijkheid! Een sollicitatiebrief voorzien van uw CV kunt u naar ons toezenden. Wij zullen uw gegevens in ons bestand opslaan, gedurende een jaar en bij een geschikte vacature contact met u opnemen. Het versturen van een (open) sollicitatie kan via een email of brief t.a.v. Iris de Lange naar info@thuiszorgannewil.nl

Contactgegevens

Bezoekadres en postadres:
Anne-Wil Thuiszorg BV
Tatelaarweg 7b
6941 RB Didam
Telefoon: 0316-221012 (tijdens kantooruren)

Internet en email:
www.thuiszorgannewil.nl
info@thuiszorgannewil.nl
Facebook-pagina
Privacy statement

Accreditatie en certificering:
Anne-Wil Thuiszorg beschikt over onderstaande accreditaties:

Stel hier uw vraag

Heeft u een vraag? Maak gerust gebruik van onderstaand contactformulier: