Wie is Thuiszorg Anne-Wil uit Didam?

Zorgen moet je doen, niet maken!

Op onze website proberen wij u van allerhande informatie te voorzien, zodat u een beeld kunt krijgen van wat Anne-Wil voor u kan betekenen. Mocht u informatie missen of aanvullende informatie van ons willen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Op onze website proberen wij u van allerhande informatie te voorzien, zodat u een beeld kunt krijgen van wat Thuiszorg Anne-Wil voor u kan betekenen.

Mocht u informatie missen of aanvullende informatie van ons willen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Op onze website proberen wij u van allerhande informatie te voorzien, zodat u een beeld kunt krijgen van wat Thuiszorg Anne-Wil voor u kan betekenen.

Wat kan Thuiszorg Anne-Wil voor u betekenen?Contactgegevens

Geschiedenis en kernwaarden

Wat maakt Thuiszorg Anne-Wil uniek in haar soort?

Thuiszorg Anne-Wil is opgericht in 2005. Het is een kleinschalige thuiszorgorganisatie gelegen in Didam. De zorg wordt geleverd in de gemeente Montferland en omstreken, maar grotendeels in Didam zelf.

Met de 45 medewerkers waaronder de huishouding en de verzorging zorgen wij dat de cliënt centraal staat. Wij werken met kleine groepjes, dus korte lijnen. Hierdoor hebben wij sneller in de gaten als er iets mis is, en kunnen dan ook direct ingrijpen.

De visie van ons bedrijf is om onze cliënten zorg te verlenen, die van goede kwaliteit is. Waarbij wij er alles aan doen dat onze cliënten ons prettig voelen, bij ons als zorgverleners, en hun zorg aan ons kunnen overdragen. Ditzelfde geldt ook voor de personeelsleden, ook hiervoor willen wij zorgen dat alles goed verloopt, en dat zij de kans krijgen om hun bekwaam en bevoegdheden te kunnen blijven trainen.

Contactgegevens

Bezoekadres en postadres:
Anne-Wil Thuiszorg BV
Tatelaarweg 7b
6941 RB Didam
Telefoon: 0316-221012 (tijdens kantooruren)

Internet en email:
www.thuiszorgannewil.nl
info@thuiszorgannewil.nl
Facebook-pagina
Privacy statement

Accreditatie en certificering:
Anne-Wil Thuiszorg beschikt over onderstaande accreditaties:

Stel hier uw vraag

Heeft u een vraag? Maak gerust gebruik van onderstaand contactformulier: