Huishoudelijke verzorging


Wij leveren de huishoudelijke verzorging op basis van een persoonsgebondenbudget (PGB), en particulier. Als u nog geen PGB heeft, kunt u dit aanvragen bij gemeente Montferland. Het Sociaal Team van gemeente Montferland komt dan bij u langs, en stellen vast of u recht heeft op huishoudelijke verzorging, en wijzen u geïndiceerde uren toe.

Lees meer


Persoonlijke verzorging en verpleging


Wij streven ernaar een zo klein mogelijke groep verzorgenden en verpleegkundigen bij u in te plannen. Bij ziekte of vakantie zullen zij elkaar zoveel mogelijk vervangen, zodat er zo min mogelijk vreemde gezichten bij u komen. Dit doen wij ook om de lijnen zo kort mogelijk te houden. Op deze manier zullen wij eerder opmerken als er bijzonderheden zijn.

Lees meer


Ondersteuning individueel


Bij ondersteuning individueel komt de verzorgende bij u thuis, om samen met u de dingen te doen die u niet alleen kan. De begeleiding kan op basis van PGB, ZIN (gemeente Montferland) of particulier.

Lees meer


Dagopvang 'Poort van Diem'


Bent u door het Sociaal Team geïndiceerd voor de dagopvang, dan kunt u ook bij ons terecht. Bij ons is er geen wachtlijst, en kunt u geplaatst worden op de dag naar keuze. Er is steeds een vast team aanwezig in de dagopvang, en ook komen er bewoners van de Poort van Diem, en inwoners van Didam, gezellig in en uit lopen voor een kop koffie of thee, en een praatje. Onze dagopvang is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Tussen de middag wordt er vers gekookt met cliënten van de dagopvang. Elke middag is er om 14.30 uur een activiteit waar u aan mee kunt doen.

Lees meer


Zorgalarmering


Als thuiszorg bieden wij ook zorgalarmering aan. U heeft hierin de keus om de thuiszorg of familie/mantelzorgers als eerste contactpersoon te laten zijn. Onze zorgalarmering heeft een welzijnsmelder op het alarmeringskastje, dit is handig wanneer u niet elke dag zorg ontvangt. De welzijnsmelder is bedoeld om één keer per dag, voorkeur de ochtend, in te drukken, zodat wij weten dat het goed met u gaat. Als de welzijnsmelder niet wordt ingedrukt, zal er contact met de alarmcentrale zijn. U kunt de keuze maken uit een polsalarm of een halsalarm. Het geeft onze cliënten een fijn gevoel dat ze weten dat ze op afstand in de gaten worden gehouden.

Lees meer

Contactgegevens

Bezoekadres en postadres:
Anne-Wil Thuiszorg BV
Tatelaarweg 7b
6941 RB Didam
Telefoon: 0316-221012 (tijdens kantooruren)

Internet en email:
www.thuiszorgannewil.nl
info@thuiszorgannewil.nl
Facebook-pagina
Privacy statement

Accreditatie en certificering:
Anne-Wil Thuiszorg beschikt over onderstaande accreditaties:

Stel hier uw vraag

Heeft u een vraag? Maak gerust gebruik van onderstaand contactformulier: